Pomanders dienen ter bescherming van uw aura, bijvoorbeeld als u zich niet te veel wilt laten beÔnvloeden door de energieŽn van andere mensen. Zodat u uw taak/opdracht zo goed mogelijk kunt vervullen. Gebruiksaanwijzing: Open het flesje en laat 3 druppels in de palm van uw linkerhand vallen. Wrijf beide handen op elkaar. Beweeg nu uw handen enige tijd door het elektromagnetische veld rond uw lichaam. Kruis de handen vervolgens op de hoogte van het hart. Als laatste sluit u de ogen en houdt de handen voor het gezicht. Inhaleer de geur van de Pomander 3 maal door uw neus en adem door uw mond weer uit. 


pom_white_90px


P01 De originele Witte Pomander

De dokter in de witte jas - Vicky Wall noemde deze Pomander zo. De originele witte Pomander kan behalve in de aura ook worden gebruikt om ruimtes en de atmosfeer te zuiveren. Hij brengt licht en hernieuwt energieŽn. Hij zuivert en vernieuwt, helpt ook om ruimte voor een nieuw begin te creŽren. Deze eerst ontstane Pomander, bevat het gehele kleurenspectrum. Universele bescherming tegen alle vervuiling. Op een fysiek niveau goed voor problemen met de voorhoofdsholte en bij hooikoorts.


pom_pink_90px


P02 De Roze Pomander

Voor universele, onvoorwaardelijke Liefde, die warmte en zorg voor alles in ons leven mogelijk maakt. Op emotioneel vlak brengt roze liefde voor onszelf en de mensen om ons heen. Ondersteunt op momenten waarop u kwetsbaar bent en helpt te zorgen voor uzelf. Brengt een diep gevoel van ontspanning, harmoniseert groepen en groepsprocessen. Kan ook helpen bij het bewustwordingsproces. Roze staat voor universele, allesomvattende liefde. "THINK PINK". Opwekker en beschermer van liefde. Verbonden met de voortplantingsorganen. Een grote heler.pom_deepred_90px


P03 De Dieprode Pomander

Dť energiegever en beschermer. Beschermt, grondt, energetiseert. Beide rode Pomanders helpen om weer te gronden na een meditatie of een therapeutische sessie. Helpt sterk wanneer uw batterijen leeg zijn gelopen. Zorgt voor nieuwe geestelijke, mentale en fysieke energieŽn.pom_red_90px


P04 De Rode Pomander

Brengt de energieŽn in balans.Een zachtere trilling dan de donkerrode Pomander. Om de negatieve effecten van vijandigheid en verontwaardiging te overwinnen. Vermindert verlegenheid en helpt om te gaan met agressie en een vurig temperament. Doet het goed bij het werk met Aarde-energie. Helpt tegen energieverlies en onderactieve functies. Genezer en beschermer.

pom_coral_90px


P05 De Koralen Pomander

Beschermt ons in situaties waarbij afhankelijkheid en medeafhankelijkheid een rol spelen - geeft een sterker gevoel van onafhankelijkheid. Brengt inzicht in onderlinge afhankelijkheid, helpt ons bij competitie. Een 'bewustwordingspomander' die een diep gevoel van vreugde brengt. Maakt de Christusenergie bewust > liefde kunnen geven vanuit het diepst van ons hart. Helpt rouw en verdriet te overwinnen.

pom_orange_90px


P06 De Oranje Pomander

De beschermer en 'schokbreker'. Helpt in schoksituaties en bij angsten en balanceert de aura wanneer we ons buiten onszelf voelen. Hij is gerelateerd aan het tweede chakra en heeft een verzorgende, kalmerende uitwerking op dit gebied. Oranje geeft de mogelijkheid los te laten en te accepteren wat er om ons heen gebeurt. Schokbreker bij diepliggende pijnlijke herinneringen. Verwijdert obstakels. Verzacht en kalmeert de darmen. Helpt bij de menopauze en het begin van het leven. Tegen bedplassen en nachtmerries.


pom_gold_90px


P07 De Gouden Pomander

Wijsheid en zelfkennis. Vind overvloed in uzelf, gebruik uw wijsheid ten volle. Deze Pomander helpt speciaal wanneer u zich richt op uw onbewuste angsten. Het goud is gerelateerd aan de plexus solaris (de zonnevlecht) waar wij bezorgdheid en angst ervaren. Door deze kleur te gebruiken leert u uzelf te accepteren, te ontvangen, te verwerken en te ontspannen. Brengt en beschermt wijsheid tot op diepe niveaus. Ondersteunt het nemen van beslissingen, studeren en begrijpen.

pom_yellow_90px


P08 De Gele Pomander

Zonlicht en assimilatie. Geel brengt de zon binnen - een tegenhanger voor 'feeling the blues'. Heel bruikbaar in ruimtes met weinig zonlicht, het verheldert de atmosfeer om u heen. Helpt tegen spanning, stress, nervositeit en ongerustheid.Maakt de gedachten helder, brengt zelfkennis en wijsheid. Brengt energie en bescherming aan zonnemensen. Op fysiek niveau verbonden met de zenuwen, de lever, nieren en pancreas.


pom_olive_90px


P09 De Olijfgroene Pomander

Waarheid en richting. Olijf brengt de wijsheid naar het hart, helpt bij het loslaten van angst, bij het vinden van onze eigen weg. Verbetert het geheugen. Helpt in confronterende situaties en bij moeilijkheden met andere mensen. Uitstekend voor therapeuten om hun praktijkruimte te zuiveren tussen verschillende behandelingen door. Helpt wanneer u zich geblokkeerd voelt en niet weet welke kant u op wilt.

pom_emerald_90px


P10 De Smaragdgroene Pomander

Dť ruimteschepper en beschermer van onze eigen ruimte. Smaragdgroen brengt vrede in uw eigen ruimte en geeft u de ruimte om uw eigen weg te vinden. Deze Pomander kan u bevrijden van oude ideeŽn en opent u voor nieuwe beslissingen. Hij kan helpen bij het verwerken van jaloezie, afgunst en andere negatieve emoties. Te gebruiken bij beslissingen en vraagstukken. Helpt om onszelf te zuiveren en onze eigen plek in te nemen. Verbonden met het hart en de longen.


pom_turquoise_90px


P11 De Turkooise Pomander

Stimulator voor het immuunsysteem. Helpt om creatief te communiceren over wat u voelt. Deze Pomander Ūs voor communicatie, speciaal voor diegenen die veel met elektronische media (bijvoorbeeld computers) werken, presentaties of les moeten geven, of in het openbaar moeten spreken. Het bevordert speelsheid, lost blokkades op en helpt tegen plankenkoorts. Verbonden met het hart en de keel. Communicatie vanuit het hart. Voor mensen die hun hart laten spreken. Ondersteunt het proces van individuatie.

pom_sapphire_90px


P12 De Saffierblauwe Pomander

De communicatiebeschermer. Ondersteunt de hoogste communicatie van liefde; gericht op alle aspecten van inspiratie en devotie, helpt het de gevoelens van extreme isolatie te overwinnen. Het verdiept de innerlijke vrede zodat u helderder en ontspanner wordt. U verspilt minder energie aan uw dagelijkse beslommeringen/zorgen en u hebt meer energie om te doen wat u moet doen. Hogere communicatie op het gebied van de liefde, van beschermende en creatieve krachten. Verwant met het Heilige Land en de mystiek van het Oosten. Uitstekend voor de keel en problemen met communicatie. LET OP: BEVAT PEPERMUNT!


pom_royalblue_90px


P13 De Koningsblauwe Pomander

De waarnemingsversterker. Opent de kracht van uw verbeelding en intuÔtie, alsook gevoelens van sympathie. Helderziendheid en telepathie worden bevorderd. Biedt protectie tijdens het 'channelen'. Dť beschermer van intuÔtieve communicatie. Voor stervensbegeleiding, Re-birthing en geboortes. LET OP: BEVAT PEPERMUNT!

pom_violet_90px


P14 De Violette Pomander

De zachtheid van geest. De Violette Pomander opent uw waarnemingsvermogen en bewustzijn voor de spirituele niveaus. Hij helpt u om contact te maken met uw opdracht en uw doel. Hij kan onze dagelijkse waarneming en ons bewustzijn vergroten. Beschermt diepliggende herinneringen en het derde oog. Opent bewustzijn en inzicht. Raakt de godheid in iemand aan. Kalmerend en goed bij problemen met het hoofd.


pom_deepmag_90px


P15 De Diep Magenta Pomander

De verzorger voor verzorgers De rode en violette energieŽn gecombineerd zijn energetiserend en verzorgend tegelijkertijd. Voor die momenten waarop u al uw energie aan anderen hebt gegeven en nu zorg voor uzelf nodig hebt. Voor leven in het heden. Hogere, goddelijke wijsheid. Voor verbindingen met "HET AL WAT IS". Helpt om los te komen van de aarde.