WORKSHOPS / CURSUSSEN


Wil je meer weten over Aura-Soma kun je deel nemen aan de opleiding voor practitioner.

Foundation, level een:


Download
folder/aanmeldformulier

Intermediate Level twee:

Persoonlijke Presentatie Vaardigheden - PPV
De cursus persoonlijke presentatie vaardigheden (PPV) is een verplicht training om na opleiding level 2 verder te gaan met level 3. Na het afronden van PPV is het nu mogelijk om je te laten registreren als een Aura-Soma Practicerende bij de overkoepelnde organisatie in Engeland, ASIACT, en ben je bevoegd presentaties aan kleine groepen en op beurzen ed. te geven.
Tijdens de PPV cursus maakt iedereen een persoonlijke presentatie van 10 minuten langs een 5 stappen plan, waarbij je de kenmerken en voordelen van Aura Soma op originele wijze professioneel leert te presenteren. Hierdoor ontdek je jouw specifieke vaardigheden om Aura-Soma bewust op je eigen manier en in eigen stijl neer te gaan zetten.
De integratie van Aura-Soma zal zowel persoonlijk als professioneel op verschillende niveaus centraal staan. Hierbij zal de verdieping van consultatie vaardigheden met daarbij nu de focus op ieders gaven en talenten extra aandacht krijgen.
Op grond hiervan met verschillende oefeningen en collages, zal je een unieke mindmap en presentatie weten te creëren die jou duidelijk meer inzicht zal geven in je keuze en motivatie om met Aura-Soma te werken. Deze overzichtelijke map kan je leidraad worden tijdens al je presentaties.

Voorbereiding voor niveau drie:

Advanced level drie:

Niveau vier:

Beamer Light pen

De Beamer light pen is ontwikkeld om direct in het subtiele fijnestoffelijke(Aura) lichaam te werken. Het kan op een intuïtieve manier of specifiek op chakras, Acupunctuurpunten of reflexzonen. (voet –hand  reflexzonen)
De workshop is een introductie in het werken met de Beamer light pen.

Een daagse Workshop €65,-


Aura-Soma Nummerologisch consult:
Flessen opstelling van de geboortedag en jaar.

duur ca 3uur
100,- euro

Het persoonlijke schriftelijke verslag krijgt u binnen 6 dagen thuis gestuurd.
Ps: Dit consult is aan te raden als u al eens eerder een Aura-Soma consult hebt gehad.
Info: 045-5750625 of 0650511092
Laat bij geen gehoor a.u.b. een boodschap achter op het antwoordapparaat, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.


Kennismaking met de persoonlijke energie uit de 72 engelen in de kabbala
Dit consult kan ook voor twee personen gegeven worden.
We beginnen met uw persoonlijke 4 flessen keuze en kijken naar de verbinding met uw incarnatie/beschermengel, de hart engel en de intellect engel.
Hiervoor heb ik u geboorte dag en de geboorte tijd nodig.

duur ca 3uur
100,- euro

Het persoonlijke schriftelijke verslag krijgt u binnen 6 dagen thuis gestuurd.

Info: 045-5750625 of 0650511092
Laat bij geen gehoor a.u.b. een boodschap achter op het antwoordapparaat, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Veronika Quaedvlieg
Aura - Soma practitioner
+31 - (0)45 - 575 06 25